28 квітня 2024, неділя

На Кіровоградщині провели профорієнтаційний захід для школярів

З метою визначення професійної спрямованості школярів,  їхньої орієнтації у світі професій, а також визначення складових формули вдалого професійного вибору, Бобринецьким районним центром зайнятості для вихованців міської загальноосвітньої школи № 5 проведено масовий профорієнтаційний захід, у рамках якого відбулася презентація професійно-технічного училища № 32. Про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградського обласного центру зайнятості.
 
Насамперед, школярів ознайомили з професіями, за якими здійснюється професійна підготовка у даному навчальному закладі, а саме: кухар, продавець продовольчих товарів, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, а також обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Крім цього, випускники відвідали виробничі лабораторії, стали учасниками   майстер-класів, що проводилися випускниками училища, спілкувалися з викладачами та студентами тощо. 
Розважальною частиною даного заходу стали творчі  виступи студентів, які продемонстрували неабиякі хореографічні, вокальні, акторські здібності та можливості набуття не лише високого рівня професійних знань та навичок, а й творчого розвитку та змістовного дозвілля.   
На завершення заходу його учасники отримали індивідуальні консультації, у тому числі стосовно вибору майбутньої професії.  
 
На Кіровоградщині провели профорієнтаційний захід для школярів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований