15 травня 2024, середа

Влада Олександрії відмовилася допомогати людям з ВІЛ та гепатитом

Олександрійська мерія не знайшла можливості оплачувати з міського бюджету офіс громадської організації «Шлях до життя» в новому будинку побуту, про це розповів керівник організації Анатолій Тримбач , пише «Моя Олександрія».
 
“Оскільки будинок побуту є комунальним підприємством, тобто належить мерії, ми просили у Степана Цапюка скасувати оренду, а також взяти на міський бюджет оплату комунальних послуг. Писали листи, були кілька разів на прийомах, і він не відмовляв. Щоразу вислуховував і обіцяв. Проте минуло чотири місяці, а вирішення питання немає”,  – розповів Тримбач .
Минулі роки офіс оплачувався з Глобального фонду. Але у 2014 році програма закрилася . Раз на місяць організація отримує рахунок за оренду і комунальні послуги в сумі понад 2300 грн.
Коли Тримбач відчув, що борги починають накопичуватися , а вирішення питання немає , довелося шукати благодійника . Оплатити квітневий рахунок і спонсорувати утримання офісу до кінця року погодився керівник “Нової Хвилі ” Володимир Дожджанік . 
 
Нагадаємо, що «Шлях до життя» є єдиною організацією в Олександрії, котра опікується людьми з ВІЛ- статусом, гепатитами , туберкульозом , а також наркоманами, безпритульними і колишніми ув’язненими.
Влада Олександрії відмовилася допомогати людям з ВІЛ та гепатитом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований