18 травня 2024, субота

У зону АТО вирушили 50 правоохоронців з Кіровоградщини

50 правоохоронців зведеного загону УМВС України в Кіровоградській області вирушили у зону АТО, вчора, 13 травня. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
На боєвому посту на Сході України вони замінять своїх колег, які поїдуть додому на ротацію. До складу загону ввійшли: працівники спеціальної роти міліції громадської безпеки особливого призначення, патрульно-постової служби міліції та спецпідрозділу «Грифон». Частина з них до того як вирушити на Схід, несли службу в обласному центрі, інша частина в міських та районних відділках міліції. Для 14 правоохоронців ця поїздка у зону АТО – перша.
До присутніх звернувся т.в.о. начальника УМВС України в Кіровоградській області Микола Павленко, а після офіційної частини особисто поспілкувався з керівником зведеного загону, пересвідчився у тому, що бійці укомплектовані усім необхідним для несення служби, та доручив берегти їх життя і безпеку.
За традицію перед від’їздом правоохоронці відвідають один із місцевих храмів, де отримають благословення та вирушать в дорогу.
У зону АТО вирушили 50 правоохоронців з Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований