12 травня 2024, неділя

Кіровоград: представники КНТУ передали УАЗ для АТО

Волонтерський рух продовжує охоплювати все нові й нові горизонти. Цього дня викладачі та студенти КНТУ передали бійцям 34-го мотопіхотного батальйону 57 мотопіхотної бригади відреставрований власними руками УАЗ-3303. 
Як розповів журналістам Михайло Черновол, ректор університету, авто потрапило на кафедру «Експлуатації та ремонту машин» випадково, як подарунок одного з колишніх випускників. На початку з автівки задумували зробити показовий експонат для студентів, однак враховуючи ситуацію на Сході країни було вирішено реставрувати автомобіль та передати його армії. 
«28 лютого ми почали роботу і, як ви бачите, за неповні три місяці повністю відновили авто – замінили старі деталі, відруставрували корпус, перебрали двигун. Загалом машина повністю на ходу й готова до відправки в АТО», – резюмує пан Черновол.
Командира взводу 34-го батальйону Сергій Павлишин подякував представникам КНТУ за такий цінний подарунок зазначивши – наразі батальйон дійсно має значні потреби в технічному забезпеченні, тож автомобіль дійсно є вельми актуальним подарунком. На фронті машину скоріш за все використовуватимуть для перевезення боєприпасів.
Процес відродження машини – на фото
[widgetkit id=500]
Насамкінець представники студентства та викладацького складу КНТУ повідомили присутнім ще одну цікаву новину – вже зараз навчальний заклад працює над ще декількома проектами для бійців АТО. Подробиці ж пообіцяли розповісти вже наступного разу.
 
Кіровоград: представники КНТУ передали УАЗ для АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований