28 вересня 2024, субота

Кіровоградців запрошують допомогти армії, випивши «Філіжанку кави з волонтерами»

23 травня, у суботу об 11.00 в Кіровограді в районі площі Богдана Хмельницького (намет “Серця Матерів”) кіровоградські волонтери збирають друзів на філіжанку кави. Запрошують колег волонтерів, партнерів і меценатів, громадських активістів, журналістів, музикантів і поетів і звісно тих, заради кого вже більше року непокладаючи рук працюють – наших військових.Про це Златополю повідомили організатори.
 
Ідея такого заходу належить Инна Колпак і волонтерам, яких ще не бачили в Кіровограді, але які весь час допомагали кіровоградським військовим з-за кордону, подружжю з Німеччини. Вони приїхали до нас в гості, вирішили зустрітись з друзями, з тими з ким працювали весь цей час. Виявилось таких людей дуже багато, тому захід з камерного став публічним і наближається до такого мініфестивалю)) 
Запрошені всі!!! Буде смачна кава з Європи, солодощі і інші частування, музичні виступи і багато красивих і корисних дрібничок, придбавши які можна допомогти нашим захисникам. Бо перемир’я як відомо лише на папері. 
Тож в суботу гарненько висипайтесь і приходьте на каву до волонтерів))) Поснідаємо разом)))
Кіровоградців запрошують допомогти армії, випивши «Філіжанку кави з волонтерами»
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований