17 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині відбувся День відкритих дверей центру зайнятості для роботодавців

У Компаніїївському районному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей для роботодавця, у рамках якого проведено низку інформаційно-довідкових, консультаційних та інших заходів. Про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградського обласного центру зайнятості.
 
Ограніхатори мали на меті підвищення рівня поінформованості роботодавців про діяльність служби зайнятості, спектр послуг, які вона надає різним категоріям населення, удосконалення форм та методів співпраці з роботодавцями, іншими соціальними партнерами, спрямованої на реалізацію державної політики у сфері зайнятості, сприяння створенню нових робочих місць на підприємствах району, укомплектування вакантних місць кваліфікованим персоналом тощо. Участь у заході взяли представники структурних підрозділів райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду України в районі, територіального центру соціального обслуговування, центральної районної лікарні, технікуму ветеринарної медицини, Компаніївського  лісового господарствова, ВСК «Колос», СФГ Мороза С. В., ФГ Кондратенка А. І., Компаніївська селищна, Софіївська, Губівська та  Сасівська сільські ради.
У рамах заходу відбувся семінар з питань співпраці служби зайнятості та роботодавців відповідно до вимог чинного законодавства про зайнятість населення. Присутнім презентовано соціальні послуги, що надає служба зайнятості клієнтам, зокрема роботодавцям, наголошено, що удосконалення конструктивного співробітництва з роботодавцями в напрямку забезпечення зайнятості населення є найважливішим завданням служби зайнятості. Сьогодні для забезпечення адресної та ефективної співпраці з кожним роботодавцем, використовується широкий спектр послуг, виходячи з його потреб та можливостей.
Увагу присутніх акцентовано на необхідності ведення соціально відповідального бізнесу; забезпечити використання робочої сили в рамках трудового законодавства, збереження діючих та створення нових робочих місць; вживання заходів щодо легалізації існуючих на підприємствах «тіньових» робочих місць та недопущення використання їх у подальшому та ін.
У рамках заходу діяв консультпункт, де роботодавці могли отримали різноманітні консультації, з питань законодавства про зайнятість населення та соціальних послуг, що надає служба зайнятості тощо.
У результаті проведеного заходу домовлено про працевлаштування 4 безробітних громадян до ФГ Могилей В. Т.,  ПП Мороза С. В. та СФГ «Мороза С. В.» за професіями водія автотранспортних засобів, тракториста-машиніста, а також – про організацію громадських робіт на території вищезазначених сільських рад за участі 7 безробітних громадян.
На Кіровоградщині відбувся День відкритих дверей центру зайнятості для роботодавців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований