17 травня 2024, п’ятниця

Тендер на добудову багатоповерхівки для військових з Кіровоградщини знову скасували

Міноборони України скасувало тендерні торги по закупівлі робіт із завершення будівництва 140-квартирного житлового будинку для військових по вул. Космонавта Попова 16\17 у Кіровограді, через брак учасників, пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».
 
Так, замовником було відхилено 4 із 5 пропозицій котрі були подані на торги, а саме на будівництво 70 квартир, будівництво яких мали закінчити до кінця жовтня цього року.Прогнозована вартість робіт склала 12,40 млн. грн. Однак, голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко зазначив, що враховуючи інфляцію цю суму перерахують.
З 5 пропозицій, не відхилили лише заявку від фірми ТОВ «Кіровограджилстрой» Петра Ларжевського й Олексія Бондаренка, котрі оцінили свої роботи у 12,40 млн грн.
Найдешевша пропозиція була від кіровоградської фірми «Саланг», якою володіють Оксана Гупало та Ірина Сулім. Причиною відхилення стало те, що фірма у своїй пропозиції не надала всіх додатків до аналогічного договору.
Найдорожча пропозиція була від ТОВ «Техбудцентр» Сергія Швидкого – 41,30 млн грн. Учасник не підтвердив наявність матеріально-технічної бази. Також не всі сторінки пропозиції були підписані та пронумеровані і з відбитками печаток.
 
Майже усі учасники тендеру мали не повний пакет документів, необхідних для допуску до торгів, зокрема довідки про відсутність заборгованості зі сплати податків, відгуки колишніх замовників, відсутність печаток, підписів, нумерації тощо.
 
За інформацією ВДЗ, Міноборони вже вдруге не може провести тендер, а минулого року замовник відхилив усі п’ять пропозицій.
Тендер на добудову багатоповерхівки для військових з Кіровоградщини знову скасували
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований