10 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині благодійники зібрали та доправили допомогу воякам “Легіону Свободи”

22 травня з небезпечної подорожі повернулися націоналісти Кіровоградщини. Свободівці взяли на себе справу доставки гуманітарної допомоги,  зібраної Благодійним фондом «Ветерани українсько-московської війни» на Схід України. Допомога збиралася по всій області, зокрема у Світловодському, Новгородківському та Знам’янському районах. Завантаження допомоги розпочалося 19 травня, коли вантажівка Благодійного фонду проїхалася районами області, щоб зібрати приготовані націоналістичними осередками одяг, продукти та кошти. Про це Златополю повідомили у прес-службі ВО «Свобода».
 
Маршрут збору гуманітарної допомоги на чолі з заступником з військових питань Русланаом Степурою прокладався з різних куточків Златопільщини (Кіровоградщини), де здійснювалось завантаження найрізноманітнішої допомоги для бійців. В ніч з 19 на 20 травня волонтери Благодійного фонду «Ветерани українсько-московської війни» розвантажилися на базі батальйонів «Січ» та «Карпатська Січ» в м. Курахово.
Завдяки злагодженій співпраці свободівців з Благодійним фондом «Ветерани українсько-московської війни» бійцям «Січі» та «Карпатської Січі» було доставлено паливно-мастильні матеріали, продукти харчування, одяг та кошти, необхідні для забезпечення ефективної боротьби української нації проти російського окупанта.
Дуже приємно було воякам отримати домашню випічку від Новгородківської районної організації ВО «Свобода». Також завезли адресну допомогу воякові 95 аеромобільної бригади Олегу Чорному, який пішов на фронт добровольцем ще у 2014 році.
 
На Кіровоградщині благодійники зібрали та доправили допомогу воякам “Легіону Свободи”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований