26 квітня 2024, п’ятниця

Двоє кіровоградців стали фіналістами всеукраїнського журналістського конкурсу

До фіналу конкурсу журналістських матеріалів «Контроль над тютюном: розвіюємо димову завісу» потрапили роботи двох журналістів з Кіровограда – українського публіциста Дмитра Сінченка та кореспондентки інтернет-видання «Рідний Кіровоград» Олени Горобець.
 
Конкурс журналістських матеріалів «Контроль над тютюном: розвіюємо димову завісу» відбувався з березня по травень 2015 року. На розгляд кураторів було надіслано близько 80 робіт від журналістів та студентів. До фіналу було відібрано 21 матеріал, ознайомитись з ними  можна за посиланням.
Метою конкурсу стало бажання підтримати як досвідчених майстрів слова й пера, так і журналістів-початківців, котрим не байдужі питання громадського здоров’я, і заохотити журналістське середовище висвітлювати теми, пов’язані з контролем над тютюном. 
Надзавданням конкурсу було прагнення активізувати дискусію навколо проблем шкоди тютюну, діяльності тютюнової індустрії, державної політики у сфері громадського здоров’я, законодавчих тенденцій щодо контролю над тютюном.
Організатори конкурсу: «Телекритика», Центр громадянського представництва «Життя» та Український центр контролю над тютюном у партнерстві з Інститутом Медіа Права та pr-агентством «Красні Комунікації».
Конкурс проводився за фінансової підтримки Ініціативи Блумберга зі зменшення вживання тютюну та Кампанії за майбутнє дітей без тютюну (Campaign for Tobacco-Free Kids).
Церемонія нагородження переможців всеукраїнського конкурсу відбудеться 29 травня 2015 року у Києві. Подія присвячена Всесвітньому дню без тютюну, який міжнародна спільнота відзначає щороку 31-го травня. 
Бажаємо нашим землякам перемоги та тримаємо за них кулачки
Двоє кіровоградців стали фіналістами всеукраїнського журналістського конкурсу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований