20 травня 2024, понеділок

У Кіровограді безпритульні тварини залишаться на вулиці?

Міська влада Кіровограда вирішує питання про фінансування будівництва притулку для тварин-безхатченків, така відповідь надійшла на інформаційний запит «Гречки», пише видання.
 
Створення притулку для тварин дозволить зменшити чисельність бродячих собак на вулицях міста та, як результат, попередить напади на дітей.
У листі міської ради йдеться, що за замовленням Департаменту житлово-комунального господарства Кіровоградської обласної державної адміністрації у спеціалізованій організації виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво притулку для бездомних тварин. На даний час опрацьовується питання фінансування робіт з будівництва притулку.
Спроби створення притулку для тварин у Кіровограді тривають ще з 2012 року, та активного обговорення ця проблема набула у грудні 2013 року. На проектну документацію з обласного бюджету вже витрачено 300 тис. грн, проте коштів у сумі 7,727 млн грн. на забудову у місцевому бюджеті не знайшли, нагадує Гречка.
Рішенням Кіровоградської обласної ради від 27 січня 2015 року № 702 “Про зміни до Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища в Кіровоградській області на 2013 – 2015 роки” передбачено будівництво притулку тимчасового утримання безпритульних тварин у цьому році за адресою: вул. Генерала Родимцева.
Фінансуватимуть будівництво з державного бюджету в сумі 5,619 млн. грн.
Наразі Кіровоград є одним з обласних центрів, де питання притулку тварин залишається невирішеним.
У Кіровограді безпритульні тварини залишаться на вулиці?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований