06 травня 2024, понеділок

У Знам’янці візьмуться за безпритульних собак

Нарешті міська влада Знам’янки (Кіровоградської області), під тиском громадськості, вирішила зайнятися проблемою безпритульних тварин, пише видання Наша Знам’яншина.
 
Зокрема міською владою Знам’янки управлінню ЖКГ до 20.05.2015 року доручено розробити проект Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Знам’янка та в подальшому затвердити на сесії міськради. Залучити до розробки заходів з виконання Програми регулювання чисельності безпритульних тварин відділи Державного санітарно-епідеміологічного нагляду, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної ветеринарної служби, депутатів міської ради, громадські об’єднання, активних громадян (розпорядження виконавчого комітету № 52 від 28.04.2015 р.).
За результатами звернень трьох громадських організацій «Інституту політики захисту тварин», БФ «Повернення до життя» та «Нове місто», Знам’янська райдержадміністрація оголосила також про проведення громадських слухань у червні цього року щодо розроблення програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Знам’янського району на 2015-2020 роки.
На сьогоднішній день у Знам’янці відсутні: міська програма з скорочення чисельності безпритульних тварин гуманними шляхами та правила поводження з тваринами у місті Знам’янка.
У Знам’янці візьмуться за безпритульних собак
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований