03 травня 2024, п’ятниця

У загиблого прикарпатського бійця забрали службову квартиру у Кіровограді

Мама загиблого військового Сергія Лисенка з Коломиї, звернулася до радника Президента Ольги Богомолець з проханням про допомогу у відстоюванні службової квартири сина у Кіровограді, пише «Перша Електронна».
 
За словами Теодори Лисенко, квартиру, яку син отримав під час участі в АТО, незаконно відібрали. А з банківського рахунку невідомі особи зняли 2,400 гривень.
Жінка зверталась до правоохоронних органів, до керівництва ОДА та до уповноваженого з прав людини, проте допомоги не дочекалася.
Саме тому, мама загиблого бійця звернулася до Ольги Богомолець з проханням допомогти їй відстояти квартиру котру, не мали права відбирати та розібратися з крадіжкою грошей з банківського рахунку сина.
Під час зустрічі Ольги Богомолець з родинами загиблих в Івано-Франківську, Теодора Лисенко особисто передала звернення радниці Президента.
Нагадаємо, Сергій Лисенко ніс службу у третьому окремому полку спецназу в Кіровограді. Загинув 29 липня з 9 побратимами під час виконання бойового завдання на Сході. У бійця залишився 10-річний син.
 
У загиблого прикарпатського бійця забрали службову квартиру у Кіровограді
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований