15 травня 2024, середа

В Олександрії провели тендер на ремонт доріг

26 травня, Управління житлово – комунального господарства Олександрійської міської ради за результатами тендера уклало угоду з ПП “Промбудсервісальянс” на капітальний ремонт дорожнього покриття, пише «Моя Олександрія».
 
Загальна вартість угоди становить 6,55 млн грн, повідомляє видання посилаючись на “Вісник державних закупівель”.
 
На ремонт дорожнього покриття проспекту Леніна та площі Кірова від магазину ” Фуршет ” до площі Кірова витратять 4,8 млн. Також передбачено ремонт доріг, тротуарів, в’їздів, виїздів, кишень навколо площі, влаштування дорожніх знаків і розмітки.
Ще 1,75 млн. грн. піде на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Першотравневої на ділянці від проспекту Леніна до вулиці Шевченка. Зокрема, передбачено відновлення траси зі зняттям старого покриття та заміною інженерних мереж, облаштування водовідвідних лотків, тротуарів, нанесення розмітки та встановлення дорожніх знаків. Роботи виконуватимуть за рахунок місцевих бюджетів до кінця 2016 року.
 
ПП “Промбудсервісальянс” засноване в 2013 році в Олександрії Кіровоградської області. Власник – Світлана Кіфор. Єдиним конкурентом на торгах був “Кіровоградський облавтодор”.
В Олександрії провели тендер на ремонт доріг
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований