17 травня 2024, п’ятниця

Бібліотека ім. О. Бойченка запрошує кіровоградців відвідати цікаві заходи

З 1 по 7 червня обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує відвідати такі заходи:
 
1 червня – Міжнародний день захисту дітей.  З цієї нагоди бібліотека підготувала цікаві сюрпризи своїм відвідувачам. У відділах книгозбірні  будуть представлені книжкові виставки:
– «Хай сонцю і квітам всміхаються діти» (відділ мистецтв);
– «Книжкова торбина для всієї родини» (відділ абонементу).
З 10.00 до 14.00 запрошуємо усіх бажаючих долучитися до вуличної акції -«Щаслива дитина – щаслива Україна».
В програмі акції:
– Цікаві майстер-класи для дітей та батьків;
– Боді-арт: розпис по тілу;
– Малювання пальчиковими фарбами; 
– Конкурси від Сімейного центру Монтессорі “Ладушки”;
– Веселі змагання на спортивному майданчику;
– Музичне караоке; 
– Розваги з казковими героями.
 
З 2 червня відділ популяризації книги запрошує переглянути книжкову виставку «Людина й довкілля: друзі чи вороги?». Виставка присвячена  Всесвітньому дню охорони навколишнього середовища.  
Усе необхідне для життєдіяльності людина отримує з природи: повітря, воду, сировину для промисловості. Людське суспільство, як частина природи, може бути тільки в постійній взаємодії з нею. Вплив людини на навколишнє середовище є перетворюючим, що змінює її, причому далеко не завжди в кращу сторону, тому збереження природного середовища і розумна охорона природи – одна з най гостріших проблем, що стоять перед людством, особливо в сучасних умовах. На виставці будуть представлені книги, підручники, періодичні видання та екологічні паспорти Кіровоградщини за різні роки.
2 червня працівники відділу мистецтв запрошують переглянути книжкову виставку «Різнокольорове книжкове літо». Прийшло літо – довгоочикувана пора канікул, час розваг та відпочинку. А для того, щоб відпочинок був насиченим та цікавим варто не забувати про книги. Працівники відділу підготували цікаву підбірку книг для дозвілля, навчання та саморозвитку. З цими книгами ваше «книжкове» літо стане  незабутнім.
З 2 червня в бібліотеці розпочинаються заходи з організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку. Цього тижня відбудуться:
 
о 10.00    розважально-пізнавальне перехрестя «Тварини рекордсмени»; гра-вікторина «Юні ерудити»;
о 10.00 та об 11.00  інтелектуально-розважальне перехрестя «Подорож до країни  цікавих казок».
       
3 червня о 8.30 еко-година «Помічники Чепурика»; о 9.30 гра-вікторина «Всезнайка», о 10.30 еко-година «Помічники Чепурика, слайд-вікторина «У світі цікавого».
4 червня о 9.30 розважально-пізнавальна програма «Кмітливі помічники, о 10.00  розважально-пізнавальна гра «Дитячий паровозик», об 11.00  гра-вікторина «Всезнайка», еко-година «Помічники Чепурика».
5 червня о 10.30   еко-година «Помічники Чепурика», об 11.00  пізнавально-розважальна година «Живий куточок», слайд-бесіда «Татуювання – мода чи безглуздя».
 
5 червня у відділі мистецв відкриється книжкова виставка «Роберт Шуман – німецький композитор та музичний критик». 
Роберт Шуман – німецький композитор, педагог та впливовий музичний критик. Широко відомий, як один з найвидатніших композиторів доби романтизму. Виставка присвячена життю та творчості відомого композитора, чию 205-ту річницю від дня народження цього року відзначають у світі.
 
7 червня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу відома кіровоградська майстриня Любов Іванівна Аляскіна навчатиме фартівців створювати «Сумки в стилі печворк». 
Шиття з клаптиків тканини або печворк — один з традиційних видів народної творчості. Печворк – це рукоділля, засноване на створенні цілісної композиції з різнокольорових клаптиків тканини.
Для роботи кожен відвідувач повинен мати: клаптики тканини (5х5 або 10х10), голку, нитки, ножиці та флізелін клейовий.
Бібліотека ім. О. Бойченка запрошує кіровоградців відвідати цікаві заходи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований