17 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградським бійцям після обстрілу сепаратистів потрібна допомога

Позиції кіровоградських військових під Мар’їнкою обстріляли бойовики – в результаті бійці залишилися без генератора. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написала волонтерка Тетяна Бородіна, пише “Рідний Кіровоград”.
 
“Термінове повідомлення» Бійці 28-ї аеромобільної бригади, що знаходяться під Мар’їнкою, після сьогоднішніх скажених обстрілів з боку противника, залишилися без генератора! Дуже просять допомогти, адже залишилися не просто без світла, а й без можливості зарядити рації, мобільні телефони! Вони не просять новий, просять будь-який, аби він тільки працював! Вже зголосився волонтер, який відвезе його на передову… То ж – допоможіть!!!
P.s. Сьогодні були дзвінки від хлопців, які прощалися зі своїми рідними … але сказали, що, навіть мертві, не пропустять ворога сюди, в наші Кіровоградські степи, щоб ми не бачили того пекла, що коїться на сході… Як можна таких хлопців залишити без допомоги?”, – повідомила Бородіна.
Допомогу військовим можна приносити у намет «Серця Матерів», що на площі Богдана Хмельницького. Контакти волонтерів: Тетяна Бородіна (066 321 0272).
Кіровоградським бійцям після обстрілу сепаратистів потрібна допомога
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований