26 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградським військовим передали відремонтовану техніку (Фото)

Сьогодні, 5 червня, на автобазі Кіровоградської обласної ради відбулася передача відремонтованої техінки кіровоградським військовим. 2 УАЗи поїдуть виконувати завдання в 34 окремий мотопіхотний батальйон, 1 – на військовий аеродром у Канатовому та 1 надійде у розпорядження третього полку спеціального призначення. Ще одне авто уже відремонтовано і тиждень тому перейшло у розпорядження наших бійців на передовій,  пише кореспондент Златополя.
Техніку відремонотовано силами майстрів автобази Кіровоградської обласної ради за сприяння диерктора ТОВ "Спецтехмаш-2" Олега Анатолійлвича Ракітенка та підтримки голови обласної ради Олександра Чорноіваненка.
[widgetkit id=559]
Як повідомили нашому кореспондентові самі військові, нині, через так звані "Мінські домовленості", в українському суспільстві помітно менше стали звертати уваги на армію, вірячи в "мир", що нібито настав, не дивлячись на те, що ворог не спить. Нашим солдатам, які продовжують нести службу безпосередньо на передовій, потрібна підтримка і допомога кіровоградців: не вистачає техніки, спеціалістів… Деталі становища кіровоградських військових на передовій та передачі військової техніки читате згодом у нашому відеорепортажі. 
 

Кіровоградським військовим передали відремонтовану техніку (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований