19 травня 2024, неділя

У Кіровоградській ОДА вітали журналістів

Сьогодні з нагоди Дня журналіста голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення України в Кіровоградській області Сергій Каракулін, відповідальний секретар Кіровоградської обласної організації Спілки журналістів України Петро Мельник, голова обкому профспілки працівників культури, ЗМІ, поліграфії, спорту та туризму Зоя Кадук привітали журналістів області з професійним святом. Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний сайт Кіровоградської ОДА
– Я хочу подякувати за вашу важливу роботу, адже у ваших статтях і репортажах постійно висвітлюються ті, чи інші проблеми, що потребують невідкладного вирішення. Це є саме тим дороговказом, на який у своїй діяльності орієнтується влада. Особливо це важливо в умовах, коли фактично йде війна, і кожне ваше слово, кожне ваше зауваження має важливе значення. Ми є партнерами і робимо спільну справу – заради того, аби в країні панували демократія і європейські цінності. Хочу побажати, щоб у нашій державі нарешті запанував мир, і ви мали б змогу у повній мірі реалізувати свій професійний потенціал, – відзначив очільник ОДА, звертаючись до представників ЗМІ.
З нагоди Дня журналіста Сергій Кузьменко разом і з головою обласної ради Олександром Чорноіваненком вручив найвищу обласну нагороду – «Степового орла» кращим журналістам області.
[widgetkit id=561]
У номінації «Журналістика» «Степового орла» отримала кореспондент щотижневого видання «Україна – Центр» Ольга Степанова. У номінації «Тележурналістика» володарем «Степового орла» визначено директора творчого об’єднання телевізійного ток-шоу «Ми» Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії Олену Швець. У номінації «Фотожурналістика» «Степового орла» отримала Олена Карпенко – фотокореспондент щотижневого видання «Україна – Центр». Її роботи також публікуються в обласній газеті «Кіровоградська правда», розміщуються на інформаційних Інтернет-сайтах «Весь Кіровоград», «Новини Кіровоградщини».
Також велику групу журналістів Кіровоградщини з нагоди журналістського свята удостоєно почесних відзнак обласної державної адміністрації та обласної ради.
Спеціальну відзнаку від голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка отримав фотокореспондент Інтернет-видання «Точка доступу» Олександр Козловський, автор фотографії трирічної Саші Матвієнко, яка під час відкриття в Кіровограді 8 травня Алеї слави загиблим військовим міцно стискала в кулачку батькову нагороду. Лише за кілька діб це фото отримало сотні тисяч переглядів у соціальних мережах.
У Кіровоградській ОДА вітали журналістів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований