20 травня 2024, понеділок

Кіровоградські рятувальники провели навчання для вихованців табору

Тривають шкільні канікули, тож у цей період важливо дбати про змістовне дозвілля дітлахів та їх безпеку. Опікуються цими питаннями не лише батьки та вчителі, а й працівники пожежно-рятувальної служби. Як відомо, протягом місяця у школах Кіровоградщини працюватимуть пришкільні табори, під час відвідування яких кожна дитина знайде заняття за інтересами, відвідає цікаві екскурсії. З пізнавальними вікторинами «Безпечні канікули» відвідують пришкільні табори і рятувальники. 8 червня такий захід відбувся у спеціалізованій ЗОШ І-ІІ ст. №1 м.Кіровограда. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДСНС України в Кіровоградській області.
Вихованці молодших класів дізналися від ведучої акції, капітана служби цивільного захисту Аліни Бакай як слід поводитися біля водойм, чому не варто розпалювати багаття у лісі. Розповіли дітям і про те, як не завдати собі травм на дитячому майданчику, катаючись на гойдалці та інше. Свої знання діти закріпили під час вікторини  – відповіді на запитання надавали правильні та активно включалися у бесіду. Розважили хлопців та дівчат рухливі ігри з тематики безпеки життєдільності.
Такі заходи у школах триватимуть впродовж усього червня, адже рятувальники планують охопити якомога більшу аудиторію, щоб День знань кожна дитина зустріла сповненою сил та гарних вражень від літніх канікул. 

Кіровоградські рятувальники провели навчання для вихованців табору
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований