04 травня 2024, субота

Скандал на «Світловодськпобуті»: старий та новий власник ділять майно

3 червня, у Світловодську, на території СП ТОВ «Світловодськпобут» розгорівся скандал, пише сайт «Світловодськ».
 
Причиною конфлікту стала спроба колишніх працівників підприємства разом зі співзасновником товариства "Політрейд" Олександром Яременком винести з території "Світловодськпобуту" оргтехніку – три комп’ютери та монітори. Як розповів виданню начальник охорони СП ТОВ "Світловодськпобут" Олександр Глухов:
"У мене є розпорядження директора про недопущення на територію підприємства цих людей, і тому я не пускав їх. Ці хлопці рейдерським способом, без дозволу, крізь зачинені ворота, проникли групою на територію підприємства. Далі почали ломитися до приміщення, забрали два монітори, передали їх через зачинені ворота, з іншого боку огорожі ці монітори забрали. Після таких дій я закрив приміщення разом із працівниками, а група молодих людей залишилася на подвір’ї. Наприкінці робочого дня мені довелося відімкнути приміщення, аби випустити людей, і ви бачите результат".
Як повідомив Олександр Яременко ворота підприємства були відкриті, а свої дії пояснив наступним чином: "Ці комп’ютери – моя власність. Я надавав їх для роботи "Світловодськпобуту". У зв’язку із ситуацією, яка склалася на підприємстві, я прийшов забрати своє майно. У мене є підтвердні документи про те, що це мої особисті речі. Я, як співзасновник, маю право зберігати на території підприємства своє майно, і у мене є погодження Михайлика. Якщо бухгалтер "Світловодськпобуту" підтвердить, що це майно знаходиться у нього на балансі – я його поверну, але це майно не може знаходитись на балансі підприємства, бо це моя власність. Як бачите, я хочу забрати лише свої особисті речі".
 
Як повідомляє видання, головний бухгалтер підприємства звернула увагу присутніх на те, що у документах, якими апелював Олександр Сергійович, було зазначено, що вищевказана оргтехніка вже передана йому 30 квітня 2015 року.
Після двох годинних сперечань, Олександр Яременко повернув техніку, котру міліціонери у присутності свідків, опечатали та відвезли до міського відділу УМВС.
Коментуючи свої дії, слідчий Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області Анна Шаповалова зазначила: "Підтвердних документів у Олександра Яременка про те, що це його особисті речі та оригіналів документів на ці комп’ютери та монітори на даний час немає, тож, для того, щоб надалі не було ніяких проблем, ми вирішили вилучити вказане майно і розібратися в усьому. Наразі триває судовий процес по підприємству "Світловодськпобут" і ми будемо діяти у відповідності до рішення суду. Згідно з рішенням суду, ми повернемо майно його власнику – Олександру Яременку чи "Світловодськпобуту", звісно, в разі надання ними підтвердних документів. Документи, які нам будуть надані, ми долучимо до матеріалів кримінального провадження. Є заяви, відкрите кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування. Усе буде вирішено у законному порядку".
 
Скандал на «Світловодськпобуті»: старий та новий власник ділять майно
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований