19 травня 2024, неділя

Олександрієць займатиметься відновленням Донбасу

Минулої п'ятниці, 26 червня, Кабінет міністрів України призначив олександрійця Вадима Черниша головою Державного агентства з питань відновлення Донбасу, пише «Моя Олександрія» з посиланням на «РБК-Україна».
 
Як повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, основні завдання керівника цього агентства це координація усіх міжнародних організацій, гуманітарних організацій, діяльності органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади на території Донецької та Луганської областей. Окрім того, новопризначений голова вирішуватиме проблеми, пов'язані з виконанням проектів з відновлення Донбасу.
Довідка:
Черниш Вадим Олегович народився 16 жовтня 1971 року в с. Казанка Миколаївської області, потім переїхав жити до Олександрії. Закінчив Національну юридичну Академію України ім. Ярослава Мудрого, за спеціальністю "Правознавство". З 1999 до 2005 року працював адвокатом в м. Олександрії.У Кіровоградській обласній раді був представником від Олександрії. З березня 2005 по серпень 2006 рр. працював заступником голови Кіровоградської облдержадміністрації з гуманітарних питань. З серпня 2006 по листопад 2007 рр. очолював Кіровоградську обласну державну адміністрацію. Останнє місце роботи – керівник неурядової організації "Центр з вивчення проблем безпеки та протидії відмиванню коштів", м. Київ.
Олександрієць займатиметься відновленням Донбасу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований