28 березня 2024, четвер

На Кіровоградщині через 350 гривень ледь не вбили пенсіонера

На Кіровоградщині двоє молодиків заради 350 гривень ледь не позбавили життя 72-річного пенсіонера. За такі дії зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
В ніч з 29 на 30 червня на території Новомиргородщини працівниця одного із цілодобових магазинів побачила, як на одного із чоловіків, котрий йшов вулицею, ззаду напало двоє молодиків. Через хвилину потерпілий вже лежав на землі та стогнав від болю.
Жінка одразу ж викликала карету швидкої допомоги. Останні по приїзду повідомили про напад на пенсіонера правоохоронцям.
У результаті оперативного реагування міліціонери розшукали злочинців, котрі після скоєного відпочивали на одному з літніх майданчиків – повідомив т.в.о. начальника Новомиргородського РВ УМВС в області Павло Немна.
Ними виявилися двоє громадян 26 та 22 років, обидва мають судимості за скоєння тяжких злочинів та перебувають у розшуку.
Як пояснили затримані, причиною скоєння ряду злочинів були корисливі мотиви. Злодії не змогли спокійно пройти повз пенсіонера, котрий повертався пішки додому із залізничного вокзалу. Відібрані у нього 350 гривень чоловіки хотіли використати для гарного відпочинку.
По даному факту слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж».
На Кіровоградщині через 350 гривень ледь не вбили пенсіонера
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований