29 вересня 2024, неділя

Кіровоградщина: дітям загиблих героїв АТО необхідні кошти

9 дітей загиблих Героїв АТО з Кіровоградщини разом із дітками з інших регіонів у серпні волонтери планують відправити на відпочинок у польський табір. Відпочинок для дітей абсолютно безкоштовний, пишуть Новини Кіровоградщини з посиалнням на повідомлення у Фейсбук кіровоградки Мілана Клименко, однак коштів на дорогу просто не вистачає.
 
Як пише видання, грошей на поїздку вистачало до моменту, поки не змінилися правила отримання європейських віз. У зв'язку з введенням біометричного контролю, для отримання польської шенгенської візи, дітям старше 12 років потрібно в обов'язковому порядку приїхати в Київ в Консульство Польщі і здати відбитки пальців. Таких дітей з Кіровоградщини – шестеро. На 22 липня призначений прийом у Консульстві. Це вимагає додаткових витрат, які зовсім не по-людськи покладати на плечі вдів.
Волонтери просять допомоги усіх небайдужих зібрати кошти на роїздку шістьох дітей загиблих воїнів у Київ. Номер волонтерської картки в ПриватБанку – 4731 2171 0532 3644 – Смельняк Мілана Вікторівна. Можна передати талони на бензин для поїздки.
 

Кіровоградщина: дітям загиблих героїв АТО необхідні кошти
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований