28 вересня 2024, субота

Кіровоградщина: офіцер 3-го полку спецпризначення загинув в ДТП. Ще 2 людини – у важкому стані

Офіцер кіровоградського 3-го полку спеціального призначення Максим Латаєв загинув у ДТП сьогодні, 3 липня, пише інтернет-видання «Гречка» з посиланням на інформацію від полку.
 
Військовий перебував у відпустці та рейсовим автобусом повертався до Кіровограда з Києва. Водій здійснив виїзд на зустрічну смугу, в результаті чого відбулося зіткнення з вантажівкою сканія. Семеро пасажирів було травмовано, один загинув. Ним виявився офіцер 3-го полку спеціального призначення.
Максим Латаєв народився у сім’ї кадрового офіцера. Був учасником АТО на Сході країни. Тато військовослужбовця учасник бойових дій в Афганістані. Самого ж офіцера в полку поважали та характеризували позитивно.
 
Редакція Златополя висловлює співчуття родині загиблого.
За попередньою інформацією, аварія сталася сьогодні, 3 липня, на Черкащині, біля села Пішки, посилаючись на власне джерело, пише 0522.ua – пасажирський мікроавтобус "MERCEDES Vito", повертаючись у Кіровоград, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з фурою. У ДТП загинув Максим Латаєв, двоє знаходяться у важкому стані в реанімації. Ймовірно, що водій мікроавтобуса заснув за кермом, оскільки водій фури стверджує, що намагався уникнути зіткнення і подавав винуватцю аварії різні сигнали.
Автобус належить приватному кіровоградському перевізнику. Офіційна інформація – згодом.
Кіровоградщина: офіцер 3-го полку спецпризначення загинув в ДТП. Ще 2 людини – у важкому стані
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований