17 травня 2024, п’ятниця

Олександрійські волонтери отримали допомогу з Данії

Олександрійські волонтери отримали гуманітарну допомогу з Данії, призначену для переселенців та мирного населення прифронтових територій зони АТО, пише «Моя Олександрія».
 
За інформацією від Координаційного центру волонтерів Олександрії, навесні цього року волонтер центру Євгенія Мороз списалася з представником данського фонду "Допоможи українським дітям" Лесею Еріксон-Ігнатік з приводу надання гуманітарної допомоги.
Данці відгукнулися, і через своє представництво – київський благодійний фонд "Свої" – направили в Олександрію 150 ящиків гуманітарної допомоги. Зокрема, дитячий одяг, взуття, іграшки, засоби гігієни, книги українською мовою. За сприяння районного відділу соціального захисту населення частину речей розподілили між переселенцями із зони АТО, що проживають в Олександрійському районі.
Решту гуманітарки волонтери доставили в прифронтові райони. Зокрема, їх отримали дитячі будинки Костянтинівки і Дзержинська. Вантаж перевезений попутно з відправкою на фронт машин, які ремонтувала олександрійська громадська організація "Ніхто крім тебе".
Олександрійські волонтери отримали допомогу з Данії
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований