19 травня 2024, неділя

Голова Кіровоградської ОДА проконтролював хід ремонтних робіт в обласній лікарні

Сьогодні, 9 липня, голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко здійснив робочий візит до опікового відділення обласної лікарні з метою оглянути хід ремонтних робіт та, зокрема, дізнатися про потреби лікарні, інформує кореспондент Златополя.

«Навесні область отримала завдання на будівництво фортифікаційних споруд. Після того, як ми це завдання виконали, перейшли до виконання тих завдань, котрі ставили на початку року», – зазначив очільник ОДА.
[widgetkit id=660]Наразі в обласній лікарні проводиться капітальний ремонт опікового відділення. Відбувається повна заміна комунікацій, обладнання, переплановується приміщення, встановлюються енергоощадні вікна, утеплюються стіни. Ремонтні роботи на другому поверсі відділення планують закінчити у вересні цього року.Окрім того, опікове відділення матиме 2 палати інтенсивної терапії, у котрих лікуватимуть як дорослих, так і дітей, та повністю нове обладнання.
Паралельно з цим, за кошти, які виділила обласна державна адміністрація спільно з обласною радою, на тендерну пропозицію від ТОВ “Будмаш-Центр” (власниками якої є Людмила Шубіна та Олександр Тарасов) у 4,5 млн гривень у поліклініці при обласній лікарні розпочали частковий ремонт.
«З виділених 4,5 млн., на поліклініку витратять 300 тис. гривень. Проте, з огляду на стан, вона потребує суттєвого капітального ремонту. У нас є фонд регіонального розвитку, це ті кошти, котрі надаються у випадку, коли політичною громадою приймається рішення про децентралізацію і область має прийняти перспективний план розвитку. Власне на ці кошти ми плануємо зробити ряд робіт» – зазначив Сергій Кузьменко.
Голова Кіровоградської ОДА проконтролював хід ремонтних робіт в обласній лікарні
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований