28 квітня 2024, неділя

На Кіровоградщині відбувся благодійний фестиваль “Центрофест-2015”

У м. Помічна Добровеличківського району Кіровоградської області пройшов благодійний фестиваль «Центрофест-2015». Організаторами фестивалю виступили Благодійний фонд «Ветерани українсько-московської війни», Добровеличківська районна організація ВО «Свобода», «Сокіл Свободи» та міська рада міста Помічна. Про це Златополю повідомили у прес-службі ВО "Свобода".
За словами Юрія Безпалька, голови Добровеличківської районної організації ВО «Свобода», подібні заходи хоч і проводяться першочергово для збору коштів на потреби вояків, для народження цього дійства було ще кілька причин. 
«Місією фестивалю правильно було б назвати можливість продемонструвати снагу українського народу до волі й перемоги. Показати одне одному, що зневіра не повинна мати місця в жодній українській душі! Коли є віра, то й скриньки волонтерів не будуть порожніми, і перемога над окупантом стане ближчою,» – ділиться Юрій Безпалько.
Присутні на «Центрофесті-2015» мали змогу спостерігати пробіг молоді за здоровий спосіб життя та байкер-шоу з прапорами, насолодитися виступами майстрів мистецтва і аматорів місцевого рівня, дитячими атракціонами. «Родзинкою» фестивалю став патріотичний боді-арт, який викликав захоплення у переважної більшості учасників молодого покоління. Виставка ж народних умільців та конкурс на кращий куліш скликали представників різних поколінь, що виявилося доволі приємним сюрпризом для організаторів. 
На завершення Помічною пройшла хода у вишиванках, а ввечері відбувся концерт у місцевому будинку культури. Для найвитриваліших виступили рок-гурти «Зона підвищеного тиску», «Проти течії» та «Контрверсія». Під час усіх заходів проводився збір коштів для українського війська. Організатори вдячні всім тим, хто допоміг втілити ідею «Центрофесту-2015» в життя, за щедрі внески містян у скриньки благодійного фонду «Ветерани українсько-московської війни» а також за ту теплу атмосферу, яка панувала протягом дня у Помічній. 
На Кіровоградщині відбувся благодійний фестиваль “Центрофест-2015”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований