03 травня 2024, п’ятниця

Голова облдержадміністрації взяв під особистий контроль проведення виставки «AGROEXPO»

Про це повідомив радник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов під час проведення організаційного комітету з питань виставкової діяльності, пише офіційний сайт Кіровоградської ОДА.
На засіданні оргкомітету крім проведення Національної агропромислової виставки «AGROEXPO-2015» розглянули і питання проведення 16-18 вересня виставки "Вода Тепло будинок".
Стосовно агропромислової виставки, то, як зазначив Голова Наглядових рад ПрАТ «Ельворті Груп» та ПрАТ «Гідросила Груп», голова ради об'єднання організацій роботодавців Кіровоградської області Павло Штурман, всі підготовчі роботи йдуть згідно із графіком. Інтерес до виставки висловлюють ряд іноземних компаній, а також представництва канадських, турецьких та інших компаній в Україні.
Окремо заступник голови облдержадміністрації зупинився на питанні участі територій у власне «AGROEXPO-2015». За словами організаторів, для місцевих підприємств існують суттєві знижки за участь у виставці. Однак, як наголосив Віктор Серпокрилов, деякі території до цього часу не подали заявки на участь у виставці. Зокрема, викликає подив відсутність учасників із таких територій як Маловисківський та Світловодський райони, а також міст Знам'янки та Світловодська.
Як і планувалося, у рамках AGROEXPO-2015» 2-3 жовтня відбудеться "Покровський ярмарок", на якому райони та міста області презентуватимуть свої території гостям ярмарки та виставки.
Радник голови облдержадміністрації окремо підкреслив, що на нинішню виставку планують завітати торгівельні представники дипломатичних місій в Україні, запрошуються також регіональні партнери Кіровоградщини із Польщі, Словаччини, Австрії, Білорусії та Португалії.
Голова облдержадміністрації взяв під особистий контроль проведення виставки «AGROEXPO»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований