04 травня 2024, субота

У Кіровограді говорили про інформаційну війну з Росією (Фото)

Сьогодні, 11 липня, у Кіровограді під керівництвом одного із молодіжних лідерів Кіровограда Андрія Малярчука та за підтримки інформаційного директора ГО "Інститут "Республіка" Олександри Скиби (м. Київ) пройшов  тренінг на тему "НЛП та інформаційні війни", пише кореспондент Златополя. 
– Я дуже рада бачити тут активних кіровоградців. – сказала у вступному слові київська гостя. – Зараз ми займаємося реалізацією такого проекту як "Активна громада", основною задачею якого є залучення звичайних громадян до прийняття рішень на місцевому рівні. На сьогодні дуже важливо, щоб кожен із нас брав участь у розбудові свого міста, свого мікрорайону. Години-двох на тиждень достатньо для того, щоб довкола вас ситуація почала змінюватися на краще. Якщо ви об'єднуєтеся, ви зможете вирішити проблеми. У Андрія (Малярчука – ред.) в цьому плані вже є позитивний досвід – зниження вартості харчування в вузі на 30%. Є проблеми великі і маленькі, одні потребують більше сил, щоб їх вирішити, а інші – менше, але об'єднавшись ви зможете змінити світ на краще.
[widgetkit id=667]
Тренінг, який проводив Андрій Малярчук, на сьогодні є вкрай актуальним. Як зазначив спікер заходу, на сьогодні Росія проводить активну інформаційну кампанію, яка, серед інших, має на меті зниження активності громади і побудову негативного інформаційного поля в Україні. Отже, очевидно, потрібно боротися з цим, змінювати хід ситуації, посилювати позитивне інформаційне поле. Як це робити і вчили кіровоградців сьогодні.
Організатори дякують салону-магазину "Пан Тюльпан" за надане приміщення для проведення тренінгу.
 
У Кіровограді говорили про інформаційну війну з Росією (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований