29 вересня 2024, неділя

У Кіровограді протестував “Правий сектор” (Фото)

Сьогодні, 13 липня, у Кіровограді на площі Героїв Майдану відбулася акція на підтримку «Правого сектора» в Мукачеве, у якому взяло участь кілька десятків чоловік, серед яких були як члени «Правого сектору», так і представники інших громадських організацій, передає кореспондент Златополя.
Активісти вимагали притягнути до відповідальності і судити Михайла Ланьо та Віктора Медведчука та відставки міністра МВС Авакова.
[widgetkit id=671]
Також активісти стверджують, що регіонал Ланьо покинув територію України, а автомобіль на якому він наразі пересувається, зареєстрований як крадений у Чехії.
За словами голови обласної організації "ПС" Олександра Золотарьова, проти Правого Сектора була спеціально підготовлена брудна провокація.
«Люди Ланьо навмисне вбили одного зі своїх охоронців. Відео викладене в інтернеті є змонтованим і там відсутній звук. Коли у наших хлопців з’явився перший поранений, вони почали захищатися і відкрили вогонь по ворогу. Наразі хлопці перебувають в горах. Двоє бійців ПС знаходяться з тяжкими пораненнями у лікарні, ще двоє вбиті. Ці хлопці є героями, котрі захищали не тільки на фронті, а й у тилу, чого не робиться великою кількістю провладних елементів» – заявила речник кіровоградського ПС Марта.
У Кіровограді протестував “Правий сектор” (Фото)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований