29 вересня 2024, неділя

Вища рада юстиції може звільнити 2 суддів з Кіровоградщини

Учора, 14 липня, відбулося засідання секції Вищої ради юстиції з питань призначення суддів на посади і звільнення їх із займаних посад, на якому було рекомендовано Вищій раді юстиції прийняти рішення про внесення подання на звільнення двох суддів з Кіровоградщини. Про це пише Златопіль з посиланням на "Закон і Бізнес".
 
У зв’язку з поданням заяви про відставку, секція ВРЮ рекомендує ВРЮ внести подання про звільнення Єгорової Світлани Миколаївни – судді апеляційного суду Кіровоградської області.
У зв’язку з поданням заяви про звільнення з посади за власним бажанням секція ВРЮ рекомендує ВРЮ внести подання про звільнення Бутенко Ольги Федорівни – судді Голованівського районного суду Кіровоградської області.
Разом з тим, секція ухвалила висновок залишити без розгляду матеріали щодо звільнення з посад за загальними обставинами суддів, які відкликали свої заяви про звільнення:Регеші Віктора Олександровича – судді Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області; Сарапа Миколи Борисовича – судді Кіровоградського районного суду Кіровоградської області;Фомічова Сергія Євгеновича – судді апеляційного суду Кіровоградської області.
Загалом рекомендується звільнити 130 суддів.
Вища рада юстиції може звільнити 2 суддів з Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований