29 вересня 2024, неділя

На Кіровоградщині шахраї представляються податківцями і вимагають гроші

До відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області надійшла інформація від суб’єктів господарювання міста про те, що в липні 2015 року невідомі особи, які представлялися від імені начальника Кіровоградської ОДПІ, пропонували зателефонувати на вказані ними номери телефонів «начальнику ОДПІ» та вимагали перерахувати на банківські рахунки, відкриті у ПриватБанку, значну суму коштів в обмін на надання їм в подальшому певних преференцій у бізнесі. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ ДФС України у Кіровоградській області.
Податківці звертають увагу платників податків, що посадові особи територіальних органів ГУ ДФС у Кіровоградській області не мають жодного стосунку до шахрайських дій, які вчиняються невідомими особами з метою заволодіння чужим майном (коштами) шляхом обману чи зловживання довірою. 
Відділ власної безпеки ГУ ДФС в області звертається до платників податків з проханням бути пильними і зваженими та не піддаватись на провокації. А у разі надходження такого роду дзвінків від імені керівництва податкових органів з метою збору коштів на будь-які цілі чи висування інших незаконних вимог слід одразу повідомляти про це за номером 0522-39-69-42 «телефону довіри» відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області.
На Кіровоградщині шахраї представляються податківцями і вимагають гроші
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований