29 вересня 2024, неділя

Будівництво Лебединської ГЕС на Кіровоградщині є незаконним?

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області визнало недійсною декларацію про початок виконання будівельних робіт та декларацію про готовність до експлуатації об’єкта “Лебединська ГЕС”, що знаходиться у с. Лебединка, Голованівського району, про це йдеться на офіційному сайті Управління ДАБІ.
До Інспекції надійшло звернення від жителів села Лебединка, у котрому вони скаржилися на те, що через дане будівництво у місцевому ставку зникла вода. У зв’язку з цим, Управління направило запити до Лебединського сільського голови та до Голованівської РДА, з проханням надати підтвердження права власності чи користування даною земельною ділянкою.
У результаті ДАБІ встановила факт подання підприємством-замовником ПП «АВКУБІ» недостовірної інформації у декларації. Зокрема, замовником було вказано у декларації договір оренди, котрий підтверджує передачу в оренду зазначеного об’єкта, а не його земельної ділянки. Договір оренди земельної ділянки сьогодні лише знаходиться в стадії укладання. Тому є усі підстави вважати дане будівництво незаконним.
 
Будівництво Лебединської ГЕС на Кіровоградщині є незаконним?
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований