30 вересня 2024, понеділок

У Кіровограді продовжують чистити Інгул (Фото)

У центрі Кіровограда тривають роботи із рочистки головного русла Інгулу, пише офіційний сайт Кіровоградської міської ради.
Спеціалісти і техніка міжрайонного управління водного господарства вичищають річку у напрямку від мосту по вулиці Жовтневої революції до Великої Перспективної.
[widgetkit id=675]
Якість виконання робіт перевірив секретар міської ради Іван Марковський. Під час інспекції він звернув увагу керівництва підприємства на те, що посеред річки у вичищеній зоні залишилося декілька островків мулу, які теж необхідно прибрати.
– Місто сьогодні докладає всіх зусиль, щоб зняти надовго проблему розчистки кіровоградських рік, – наголосив Іван Марковський. – Ми добре усвідомлюємо, що очищення Інгулу від мулу, сміття і очерету– це, перш за все, боротьба за екологію міста, це ліквідація загрози підтоплень, це унеможливлення появи інфекційних захворювань, які розносять комарі, що роїлися у хащах на берегах річки і обвідного каналу. Врешті – решт, Інгул має стати справжньою окрасою міста, його візитівкою, місцем масового відпочинку кіровоградців і гостей міста. Саме тому ми вимагатимемо виконувати роботу якісно і, безумовно, постійно контролюватимемо цей процес.
Фото – з сайту КМР.
У Кіровограді продовжують чистити Інгул (Фото)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований