28 вересня 2024, субота

У Кіровоградську ОДА передадуть петицію та похоронний вінок

Завтра, 21 липня, о 14.00 громадські активісти зберуться на площі Героїв Майдану, щоб передати петицію та похоронний вінок у Кіровоградську ОДА. Так представники спільноти людей, що вживають наркотики вирішили відзначити Міжнародний день пам`яті жертв війни з наркотиками, повідомили Златополю представники КОБО "Відкрите серце".
 
Як повідомляється, за ініціативою міжнародних об`єднань людей, що вживають наркотики – 21 липня 2015 року відзначається  Міжнародний день пам`яті жертв війни з наркотиками (International Drug Users Remembance Day). Цей День – #InternationalDrugUsersRemembanceDay – було засновано близькими оточенням
та однодумцями людей, що стали жертвами  каральних методів наркополітики держав понад 12 років тому, його головна ідея – вшанування пам`яті жертв Війни з наркотиками та боротьба за лібералізацію політик держав щодо наркотиків, розширення доступу до науково обгрунтованих методів лікування, та програм зменшення шкоди від їх вживання.
Саме цей день обрали активісти спільноти людей, що вживають наркотики Кіровоградщини для подання на Кіровоградську обласну державну адміністрацію Петиції щодо необхідності сприяння влади у вирішеннї проблем лікувальної програми замісної підтримувальної терапії (ЗПТ), в якій отримує лікування більше ніж 270 наркозалежних Кіровограда та області.
Подання Петиції, що вимагає від Голови Кіровоградської ОДА Кузьменка Сергія Анатолійовича  політичної волі щодо  вирішення проблем обмеженого доступу до лікування для наркозалежних у ЗПТ та відсутності стратегії подальшого фінансування ЗПТ у регіоні, відбудеться завтра о 14-00.
У Кіровоградську ОДА передадуть петицію та похоронний вінок
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований