29 вересня 2024, неділя

На Кіровоградщині стартують бізнес-тренінги для переселенців

В серпні 2015 року на Кіровоградщині стартує кампанія по залучення вимушено переселених осіб до програм самозайнятості. Про це Златопою повідомили в прес-службі ГО "Територія успіху".
 
Як повідомляється, громадська організація "Територія успіху" разом із Кіровоградським обласним Центром зайнятості запрошує вимушено переселених осіб взяти участь в 2-х денному тренінгу, під час якого кваліфіковані тренери та експерти розкажуть як відкрити та вести власний бізнес. 
Тренінги проходитимуть 3-4 серпня в м. Кіровограді ( група для мешканців міста Кіровограда, Кіровоградського району та близьких районів) та 5-6 серпня в м. Олександрія (група для мешканців міста Олександрія, Олександрійського району та близьких районів). 
Випускникам тренінгової програми пропонується написати під керівництвом досвідчених експертів бізнес – план і потім його захистити. І вже після захисту бізнес – планів Міжнародна організація з міграції виділить переможцям конкурсу бізнес – планів допомогу для організації бізнесу ( придбання обладнання, закупівля витратних матеріалів) в розмірі 800$ чи проходження курсів перепідготовки в розмірі 500$.
Детальніше – за цим посиланням.
На Кіровоградщині стартують бізнес-тренінги для переселенців
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований