18 травня 2024, субота

Нардепа від Кіровоградщини розвели з фейкової сторінки

Група невідомих створила новий аккаунт Сергія Березенко (кандидат в нардепи по 205 округу, Чернігів) та від його імені переписувалась з народними депутатами, міністрами, іншими публічними особами. Мова йшла про підтримку кандидата на виборах. Інформацію про переписку було викладено на сторінках "Націократія" в соціальних мережах, яка була створена учора, пише інтернет-видання «Гречка».
 
Підтвердженням того, що переписувались саме з фейкової сторінки, є пост самого Березенка про те, що проти нього використовують багато провокацій, тому він покидає соцмережі до завершення виборів на окрузі.
Серед тих, з ким переписувався і просив підтримки "фейковий" Сергій Березенко, нардепи Ігор Артюшенко, Павло Різаненко, Остап Семерак, Олег Купрієнко, Оксана Білозір, Оксана Калетник, Павло Розенко, Вікторія Сюмар, політик Леонід Черновецький. У компанії тих, хто підтримав чи обіцяв підтримку кандидату в нардепи, є і народний депутат з Кіровограда Олександр Горбунов("Народний фронт").
Нагадаємо, на довиборах в Чернігові 26 липня візьме участь 91 кандидат. Передвиборча кампанія, за інформацією журналістів та спостерігачів, вирізняється масовим підкупом громадян різними кандидатами. ЦВК оголосила попередження 54 кандидатам у депутати в Чернігові і звернулася до МВС щодо перевірки можливих випадків підкупу виборців.
 

Нардепа від Кіровоградщини розвели з фейкової сторінки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований