14 травня 2024, вівторок

У Світловодську провели ярмарок вакансій

У Світловодському міськрайонному центрі зайнятості проведено ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. Про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградського обласного центру зайнятості.
 
Державна служба зайнятості, виконуючи на ринку праці посередницькі функції, допомагає безробітним громадянам знайти підходяще робоче місце, а роботодавцям – кваліфікованих працівників.  Однією з найбільш ефективних форм оперативного підбору персоналу є ярмарки та міні-ярмарки вакансій та послуг служби зайнятості. 
Мета заходів такого плану – задоволення не лише кадрових потреб роботодавців, а й підвищення рівня поінформованості населення про напрямки діяльності державної служби зайнятості та соціальні послуги, що вона надає клієнтам, посилення соціального партнерства у сфері зайнятості та формування активної поведінки громадян на ринку праці. 
Так, у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості проведено ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості, учасниками яких стали близько 50 осіб,  що шукають роботу, та представники наступних роботодавців: ПАТ «Світловодське автотранспортне підприємство 13507», ТДВ «Світловодське кар'єроуправління», виконавчий комітет Світловодської міської ради, завод металевих конструкцій ТДВ «Об'єднання Дніпроенергобудпром, ПП «ВК і К», ФОП Ткачук І.В., Власівський пансіонат, ФОП Недавня В.А., СП з іноземними інвестиціями у формі ТОВ «Плайтех». У ході ярмарку присутнім були запропоновані наступні вакансії: фрезерувальник, слюсар з такелажу й вантажозахватних пристроїв, штампувальник (холодно-штампувальні роботи), різальник металу на ножицях і пресах, слюсар з механоскладальних робіт, електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах, свердлувальник, начальник відділу охорони праці, електрогазозварник, вантажник, продавець продовольчих товарів, спеціаліст державної служби.         
У рамках заходу представники роботодавців ознайомили шукачів роботи зі специфікою діяльності зазначених підприємств, умовами та рівнем оплати праці, соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники. Крім цього, з претендентами на робочі місця були проведені індивідуальні консультації з метою виявлення їхніх професійних якостей, у результаті яких 15 осіб запрошено на співбесіду з керівниками підприємств.
Змістовим елементом заходу стало функціонування консультпунктів, де всі охочі мали змогу отримати роз’яснення щодо основних аспектів чинного трудового законодавства, а також з юридичних та інших питань, пов’язаних з працевлаштуванням. 
 
 
У Світловодську провели ярмарок вакансій
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований