28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині училися придушувати повстання в’язнів (ФОТО)

28 липня на базі Петрівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Кіровоградській області (№49) відбулись спільні навчання груп швидкого реагування установ виконання покарань області. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС України в Кіровоградській області.
 
Під головуванням першого заступника начальника управління ДПтС України у Кіровоградській області полковника внутрішньої служби Володимира Воробйова навчання проведено за участю начальника відділу охорони, режиму, нагляду і безпеки управління Олександра Бичева й представників Дніпропетровського спецпідрозділу.
До тренувань, які відбулись на території спортивного майданчика Петрівської виправної колонії (№49), були задіяні групи швидкого реагування установ області, в загальній кількості 26 співробітників. 
Під час зборів були проведені заняття з тактико – спеціальної підготовки та відпрацьовані дії в разі виникнення групової непокори та масових заворушень серед засуджених (без залучення самих засуджених). В ході проведення практичних занять з групами швидкого реагування керівники показали уміння правильно керувати діями особового складу в умовах обмеженого часу та надзвичайної ситуації, а особовий склад ГШР – високий рівень володіння правилами та прийомами застосування спеціальних засобів (протиударними щитами та гумовими кийками) і рукопашного бою.
Рівень професіоналізму особового складу ГШР постійно вдосконалюється за рахунок проведення подібних навчань. Основна форма навчання – практичні заняття в обстановці максимально наближеної до реальної, ситуаційні та спеціальні тренування, що сприяють вихованню дисциплінованості, впевненості у своїх силах, а також здатності долати тривалі фізичні та морально-психологічні навантаження.
 

На Кіровоградщині училися придушувати повстання в’язнів (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований