28 вересня 2024, субота

Ціна довірливості. Кредитні шахраї «розвели» кіровоградку на 13,5 тисяч

Ситуація, що сталась з Іриною Дядюрою є досить показовою, адже незважаючи на явні ознаки фінансової махінації постраждала, по-суті, сама зробила усе можливе, аби забезпечити шахраям надійну юридичну основу їхньої діяльності. 
 
Розпочалось все 2 роки тому, коли пані Ірина в пошуках грошей на лікування доньки звернулась до приватної «кредитної спілки», котра на той момент розміщалась в одному з офісів готелю "Київ". Після особистої зустрічі між постраждалою та співробітницею «спілки», котра представилась Іриною, було досягнуто домовленості про надання в борг 3,5 тисяч гривень за умови підпису відповідного договору, а також залучення двох поручителів, які б гарантували виплату позиченої суми шляхом написання відповідних розписок. 
З цього моменту логічними вчинки постраждалої та її поручителів важко назвати. Вся справа в тому, що договір щодо позики грошей був заключений не на 3,5, а на 13.5 тис. грн., та ще й Позичальником, згідно договору виступала фізична особа, прописана в Дніпропетровську – Комаров Антон Олександрович. Поручителі ж і взагалі написали розписки в котрих, через незрозумілі обставини вказали на те, що самі взяли у пана Комарова ще по 12,6 тис. грн., а самі розписки втрачали свою силу у разі виконання умов основного договору. Кошти Ірина Дядюра отримувала безпосередньо «на руки», однак в сумі 3,5 тис., а не 13,5 тис. передбачених в договорі.
Сплативши за декілька років свій борг шляхом переведення певної суми коштів на банківську картку вказану в договорі, пані Дядюра зі здивуванням дізналась про наявність судової справи, щодо  невиконання нею умов договору та непогашення боргу в розмірі 3,5 тис. грн.. Аналогічні позови були направлені проти обох поручителів. 
Адвокат потерпілих Роман Швець запевняє – подібні справи в Кіровограді не поодинокі. Наразі таких потерпілих від рук шахраїв більше десятка.  
«Нажаль люди не дочитавши документи чи попросту повіривши в добропорядність «кредитної спілки» потрапили до рук шахраїв та тепер вимушені доводити свою невинність у судах. Зі свого боку, ми крім того, що збираємось довести абсурдність поданого на мою клієнтку позову, ще й подали зустрічний позов про притягнення до кримінальної відповідальності за ознаками шахрайства та незаконного заволодіння коштам. От уже декілька засідань було проведено, а за цей час пана Комарова ми навіть не бачили. Більше того, згідно письмових свідчень Комарова, мої клієнти були присутні у Дніпропетровську на підписанні договору між ними, однак це повний абсурд і ми сподіваємось це довести.», – коментує пан Швець.
Адвокат Роман Швець та постраждала внаслідок шахрайських дій Ірина Дядюра звертаються до усіх кіровоградців: якщо ви потрапили до аналогічної ситуації, чи ваша справа наразі розглядається в судах, звертайтесь за адресою вул.. Волкова, 13б, а бо телефонами: 095-240-84-69, 098-701-67-97. Це допоможе вивести на чисту воду шахрая притягнувши його до відповідальності.
Ціна довірливості. Кредитні шахраї «розвели» кіровоградку на 13,5 тисяч
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований