28 вересня 2024, субота

Мама загиблого героя і нардеп подарували селу дитячий майданчик (ФОТО)

Дитячий ігровий майданчик урочисто відкрили на території школи в селі Іванівка Кіровоградського району сьогодні, 29 липня.
Подію приурочили річниці загибелі на Донбасі жителя Іванівки, заступника командира групи спецпризначення 3-го полку спецпризначення Анатолія Бузуляка. 
Частину коштів для придбання і монтаж майданчика дала мама героя Галина Бузуляк, частину – благодійний фонд народного депутата Станіслава Березкіна. 
До робіт долучилися місцеві жителі, фермери, вчителі. Перед присутніми виступила мама Анатолія, представники влади, громадськості, бойовий побратим Анатолія Віталій Кравець. 
[widgetkit id=710]
Після урочистостей відбулося покладання квітів до пам’ятної дошки Анатолію Бузуляку на стіні школи та на могилу на місцевому цвинтарі. 
Анатолій Бузуляк народився у Високих Байраках Кіровоградського району, навчався на природничо-географічному факультеті КДПУ, служив у ЗСУ за контрактом із 2009 року. Загинув під час виконання бойового завдання, перебуваючи в складі розвідгрупи з рятування пілотів збитого літака поблизу міста Сніжне.
Мама загиблого героя і нардеп подарували селу дитячий майданчик (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований