29 вересня 2024, неділя

У Кіровограді обговорили питання наповнення бюджетної казни

Днями, у Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області відбулась виробнича нарада, під час якої керівництво ГУ ДФС в області, начальники структурних підрозділів обласного апарату та начальники державних податкових інспекцій області обговорили актуальні та найбільш проблемні питання, пов’язані із виконанням бюджетних призначень. Про це Златополю повідомили у ГУ ДФС України у Кіровоградській області.
 
В цей складний для країни час, ми повинні максимально комунікувати свої зусилля для того, щоб забезпечувати стабільні надходження до бюджетів усіх рівнів. Такими словами відкрив нараду в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман.
Підсумовуючи результати роботи по надходженням до бюджетів усіх рівнів, в ході наради Олегом Лічманом зазначено, що протягом першого півріччя 2015 року до державного бюджету зібрано податків у сумі 656,2 млн. грн. Найбільші надходження складають податок на додану вартість та податок на доходи фізичних осіб – 230 млн.грн. та 165,5 млн.грн. відповідно.
До місцевого бюджету спрямовано 856,6 млн.грн., в тому числі значним платежем у дохідній частині регіону є податок на доходи фізичних осіб, який склав 472 мільйони гривень. Крім того, в місцеву казну надійшло: плати за землю в сумі 157,5 млн. грн., єдиного податку – 93,2 млн. грн. 
Також, з початку року фіскальниками спрямовано до бюджету 1 млрд. 549 млн.грн. єдиного соціального внеску.
На нараді заслухали керівників державних податкових інспекцій, які прозвітували про стан сплати податків у районах області. 
„Ще хочу наголосити, що ми повинні максимально створити комфортні умови для обслуговування платників податків. Саме від наших платників залежить, як вчасно буде наповнюватись бюджетна скарбниця. А від так, налагодження партнерських стосунків між сумлінними платниками податків та органами фіскальної служби області є запорукою виконання поставлених перед нами державних завдань”, – підсумував Олег Лічман 
 
У Кіровограді обговорили питання наповнення бюджетної казни
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований