28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині попрощалися з героєм АТО Олександром Лимарем

У зоні АТО 31 січня 2015 року загинув житель Світловодська молодший сержант, механік-водій танку Олександр Лимарь, 24 липня після двох експертиз ДНК Світловодсько-Онуфріївський військовий комісар Микола Гринченко вручив дружині Вірі "похоронку" на чоловіка, пише сайт «Світловодськ».
Боєць народився у 1956 році на Луганщині та проживав у місті Антрациті. 2014 року разом з сім’єю переїхав з тимчасово окупованої території до міста Світловодська. 28 серпня цього ж року добровольцем пішов служити до лав української армії. Довго перебував у 169-му навчальному центрі в Житомирі, в зону бойових дій під місто Дебальцеве Донецької області потрапив за 10 днів до загибелі.
Прощання з Героєм відбулося 29 липня на Центральній площі міста. З Кіровограда до Світловодська прибув військовий оркестр та почесний караул третього окремого полку спецпризначення на чолі з майором Олегом Семенчуком.
Співчуття та слова підтримки рідним покійного висловили секретар міської ради Зінаїда Климчук та голова районної державної адміністрації Сергій Твердовський. Поминальну панахиду за загиблим відслужив ієрей Свято-Покровського кафедрального собору Артур Холоденко. Поховали Олександра Лимаря на міському кладовищі. Всі витрати на поховання захисника Вітчизни взяла на себе міська влада.
На Кіровоградщині попрощалися з героєм АТО Олександром Лимарем
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований