28 вересня 2024, субота

Кіровоградська ОДПІ інформує про зміни щодо застосування реєстраторів розрахункових

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області повідомляє платників податків, що з 23 липня 2015 року вступив в дію Закон України від 01.07.2015 року № 569-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій» (опубліковано в газеті «Голос України» № 131 від 23.07.2015р.). Про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградській ОДПІ.
Відповідно внесених змін до пункту 296.10 статті 296 Податкового кодексу України реєстратори розрахункових операцій (РРО) не застосовуються платниками єдиного податку:
– першої групи;
– другої і третьої груп (фізичні особи – підприємці) незалежно від обраного виду діяльності, обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 1 млн. гривень.
У разі перевищення в календарному році обсягу доходу понад 1млн. гривень застосування РРО для такого платника єдиного податку є обов’язковим. Застосування РРО розпочинається з першого числа першого місяця кварталу, наступного за виникненням такого перевищення, та продовжується у всіх наступних податкових періодах протягом дії свідоцтва платника єдиного податку.
 
Кіровоградська ОДПІ інформує про зміни щодо застосування реєстраторів розрахункових
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований