28 вересня 2024, субота

Олександрійські волонтери доправили допомогу в зону АТО (ФОТО)

В суботу, 25 липня,  волонтер громадського формування «Славутич» Сергій Качинський разом з іншими олександрійськими активістами повіз допомогу до 5 БТРГ 81 аеромобільної бригади та 43 батальону. 
Було доправлено передану Координаційним центром волонтерів особисту передачу для одного з бійців 81 аеромобільної бригади, також інструменти для будівництва бліндажів – сокири, лопати, викрутки та інші інструменти. Олександрійські волонтери не оминули увагою і харчові потреби українських вояків передавши їм каністри з водою та 15 ящиків з різними продуктами харчування: консервацією, крупами, макаронами тощо.
[widgetkit id=711]
Потім Качинський разом з волонтерами вирушили до 43 батальйону, бійцям якого були передані продукти харчування та інструменти.
– На жаль зараз люди почали менш активно допомагати військовим, це звичайно не добре, але це є факт .– говорить волонтер громадського формування «Славутич» Сергій Качинський  – Я не скажу, що люди розчарувались, ні, люди і далі вірять в наше військо, але їм вже нема чого передавати військовим. Так під час останньої поїздки левова частка продуктів харчування була передана саме батьками бійців.
Олександрійські волонтери доправили допомогу в зону АТО (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований