02 травня 2024, четвер

Кіровоградщина провалила мобілізацію

П'яту хвилю мобілізації провалили дев'ять областей. Усього мобілізаційний план був виконаний лише на 70%, ана Кіровоградщині цей показник склав 56%. Відповідну інформацію опублікувало Новое время.
Як пише видання, у Генштабі повідомили, що п'ята хвиля була виконана на 90%, але дані, які приводять обласні військкомати і місцеві органи влади, свідчать про те, що держзамовлення не було реалізований мінімум на 30%.
Найскромніші результати мобілізації демонструють Івано-Франківська, Закарпатська і Чернівецька області. Тут план по п'ятій хвилі не виконали навіть наполовину, а в Закарпатті не дотягли навіть до 30%. Також слабку статистику показала Одеська область. Там план по п'ятій хвилі мобілізації виконали тільки на 57%.  Проблеми з мобілізацією в місті Харкові. Тут план виконаний лише на 23%, при тому, що Харківська область в цілому виконала план на 90%.
Шоста хвиля мобілізації, за прогнозами експертів, проходить не краще. На тисячу розісланих повісток військкомати отримують лише сотню людей.
Інфографіка – "Новое время"
Кіровоградщина провалила мобілізацію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований