05 травня 2024, неділя

Завтра на Кіровоградщині стартує сезон полювання на пернату дичину

Відкриття полювання на пернату дичину у мисливських угіддях Кіровоградщини цьогоріч розпочинається 1 серпня о 18 годині. Днями полювання визначені: середа, субота та неділя, пише сайт "З перших уст".
 
Про особливості полювання розповіла начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко.
– Цьогоріч полювання на пернатих триватиме до 29 листопада включно, говорить пані Наталія. – Дні полювання – середа, субота й неділя.Традиційно норма добування пернатої дичини одним мисливцем не повинна перевищувати: норців великих – 2, гусей, куріпок сірих та фазанів – 3, качок – 5, лисок – 6, куликів та голубів – 10, перепелів – 15 особин.Як і в попередні роки, до полювання допускатимуться лише ті мисливці, які мають при собі: посвідчення мисливця; щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита; дозвіл на добування мисливських тварин (ліцензію, відстрільну картку тощо); відповідний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю у разі її використання; паспорти на собак мисливських порід у разі їх використання під час полювання.Охорону мисливського фонду від браконьєрства і контроль за дотриманням мисливцями правил полювання, норм добування та техніки безпеки забезпечуватимуть спеціалізовані рейдові бригади, до складу яких входять представники державної лісової охорони, правоохоронних органів та єгерської служби користувачів мисливських угідь.
 
Завтра на Кіровоградщині стартує сезон полювання на пернату дичину
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований