05 травня 2024, неділя

Проїзд у громадському транспорті Кіровограда підвищили незаконно

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради незаконно підвищив вартість проїзду у громадському транспорті. У судовому порядку це довів кіровоградський юрист Ярослав Турчин, пишуть «Новини Кіровоградщини» з посиланням на інформацію від Ярославав Турчина.
 
Зокрема, юрист довів у суді, що тариф 2 грн 50 копійок, котрий був актуальний протягом червня-грудня 2014 року в Кіровограді, був ухвалений незаконно. Та замість повернення тарифу на проїзд 2 грн, за дорученням депутатів на сесії, мерія залишила вартість проїзду 2 грн 50 копійок «тимчасово».
У Дніпропетровському апеляційному суді дане рішення визнали протиправним та скасували рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради № 303 від 19 червня 2014 року «Про погодження вартості разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування». Окрім того, виконком Кіровоградської міськради зобов’язали невідкладно опублікувати резолютивну частину постанови Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 15 липня 2015 року у виданні („Вечірня газета”), у котрому було опубліковане дане рішення.
Проїзд у громадському транспорті Кіровограда підвищили незаконно
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований