25 квітня 2024, четвер

У Кіровограді завершилися молодіжні громадські роботи з благоустрою міста

Сьогодні, 31 липня, завершуються молодіжні громадські роботи по благоустрою міста Кіровограда. Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської міської ради.
 
За період проведення таких робіт у період із червня до кінця липня поточного року працьовита учнівська молодь стала своєчасною та надійною підмогою комунальному підприємству «Кіровоград-Благоустрій» у такій необхідній справі, як наведення ладу у місцях масового відпочинку обласного центру. 
Учні і студенти Кіровограда відповідально та з ентузіазмом прибирали у парку Пушкіна – майбутньому центрі святкування Дня міста, парку культури і відпочинку «Ковалівський», на території біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам всім поколінням Кіровоградщини, Молодіжному сквері, біля пам’ятника «Жертвам Чорнобиля», в інших місцях.
Роботодавці – КП «Кіровоград-Благоустрій», залишилися задоволеними якістю роботи учнівської та студентської молоді.
– Ми дуже чекали в цьому році на їхню допомогу, тому що роботи у місті накопичилося багато, йшли дощі, трава росте, а треба щоб місто стало охайнішим та привабливим для літнього відпочинку дорослих і малечі, необхідно підготувати парк Пушкіна до відзначення 261 – ої річниці дня заснування нашого рідного міста і молодь нам посильно допомогла виконати ці великі об’єми роботи за короткий період часу – говорить начальник дільниці комунального підприємства Альона Ворона.
А сьогодні у міській раді начальник відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради Людмила Дорохіна, спеціаліст відділу Світлана Бебко та представник КП «Кіровоград-Благоустрій» Кіровоградської міської ради- Альона Ворона, подякували молоді третого молодіжного загону за плідну працю по здійсненню благоустрою рідного міста та в урочистій обстановці вручили кращим з кращих Грамоти КП «Кіровоград-Благоустрій» Ворожко Дар’ї, Лесів Єгору, Коропу Ростиславу, Стреленку Павлу. Всі учасники трудового десанту отримали також буклети про місто Кіровоград.
 

У Кіровограді завершилися молодіжні громадські роботи з благоустрою міста
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований