29 вересня 2024, неділя

Кадастрові реєстратори Кіровоградщини опрацювали понад 43,54 тисяч заяв громадян

Кіровоградські землевпорядники впродовж 2015 року прийняли від громадян 43,59 тис. заяв про реєстрацію земельних наділів та видачу витягів з Державного земельного кадастру. Про це Златополю повідомили у прес-службі  Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.
Станом на сьогодні спеціалісти опрацювали 99,8 % заяв.
За результатами опрацювання заяв територіальні органи земельних ресурсів регіону зареєстрували 14941 земельних ділянок та видали 21951 витягів з Державного земельного кадастру. Крім того, землевпорядники внесли 356 змін до відомостей з кадастру та виправили 143 помилок.
«Наразі спостерігається позитивна динаміка наповнення кадастру, про що свідчить зменшення звернень для державної реєстрації новостворених земельних наділів. Удосконалення роботи в НКС дало можливість реєстраторам поліпшити обслуговування громадян, а землевласникам та землекористувачам мати повну та достовірну інформацію про свої земельні ділянки», – коментує в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Сергій Хоменко.
 
Кадастрові реєстратори Кіровоградщини опрацювали понад 43,54 тисяч заяв громадян
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований