08 травня 2024, середа

Кіровоградщина провела в останню путь Героя Андрія Гурічева (ФОТО)

Сьогодні, 8 серпня, у місті Новомиргород, що на Кіровоградщині, відбулося прощання з героєм, командиром взводу спостереження і технічних засобів спостереження 57-ї мотопіхотної бригади Андрієм Гурічевим.
 
Попрощатися з військовим до його будинку прийшло близько шестисот чоловік, серед яких рідні та близькі Андрія, друзі, бойові побратими, представники місцевої та обласної влади, колеги по роботі та жителі міста. Після чого під звуки духовного оркестру через усе місто рушили на кладовище, де пролунали останні постріли військових на честь, шану і незабутню пам’ять про славного воїна, героя, захисника.
Лейтенант Андрій Гурічев народився у місті Новомиргород на Кіровоградщині. За своє коротке життя боєць встиг зробити дуже багато. Закінчив Златопільску гімназію з золотою медаллю, після чого отримав першу вищу освіту у Севастопольському національному університеті ядерної енергетики та промисловості. Другу здобував на факультеті фізичного виховання Кіровоградського державного університету імені Володимира Винниченка. Андрій дуже любив спорт, професійно займався пауерліфтингом та вже у 2012 році здобув золото на чемпіонаті світу. У вересні минулого року вирушив у зону АТО добровольцем та збирався продовжити службу у Збройних Силах України на контракті.
[widgetkit id=738]
Загинув молодий солдат 5 серпня, під час мінометного обстрілу, захищаючи свою рідну землю від ворога.
У батьків Андрія залишився молодший син Олексій.
Кіровоградщина провела в останню путь Героя Андрія Гурічева (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований